Glumac Martin Sheen ponosan na svog sina

Radiosarajevo.ba
Glumac Martin Sheen ponosan na svog sina

Američki glumac Martin Sheen kaže da bi volio da posjeduje hrabrost koju je njegov sin, Charlie Sheen, ispoljio kada je priznao da je HIV pozitivan. 

Charlie Sheen priznao: Imam HIV, teška su to tri slova (VIDEO)

Govoreći na jednom skupu na Floridi, Sheen stariji je rekao da se njegov 50-godišnji sin mjesecima pripremao da objelodani svoju dijagnozu i da je u tome imao svu podršku porodice. 

Pogledajte cijeli intervju Charlieja Sheena: Danas kao da sam pušten iz zatvora (VIDEO)

"Gledajući Charli-a kako otkriva 'svoje najdublje, najmračnije tajne, nisam mogao da povjerujem u količinu hrabrosti koju je moj sin pokazao", navela je zvijezda serije "Zapadno krilo", ali i brojnih filmova poput "Apokalipsa danas", "Dvostruka igra" i "Uhvati me ako možeš".

Martin Sheen je apelovao da se pruži pomoć i podrška osobama koje se bore sa zavisnošću od droga i alkohola.

"Nadam se da će za Čarlija ovo biti prvi dan kao slobodnom čovjeku u daljem životu", zaključio je glumac.

Charlie Sheen je u nedavnom intervjuu za Today objelodanio da je HIV pozitivan, navodeći da mu je dijagnoza postavljena prije četiri godine.

"Ta tri slova je teško prihvatiti. To je prekretnica u životu", naveo je glumac koji je ogromnu popularnost stekao zahvaljujući humorističkoj seriji "Tri i po muškarca". 

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije