Glumac koji je igrao kralja Charlesa nekada je bio prijatelj s princem Harryjem: 'Više ne pričamo'

0
Radiosarajevo.ba
Glumac koji je igrao kralja Charlesa nekada je bio prijatelj s princem Harryjem: 'Više ne pričamo'
Foto: Screenshot/YouTube / Dominic West

Voditeljica Kate McCann je glumca Dominica Westa naveala da progovori o prekidu prijateljstva s vojvodom od Sussexa pa je on objasnio kako je do njihovog razilaženja došlo godinu dana nakon što su se vratili s dobrotvorne manifestacije "Walking With the Wounded".

Prije dvije sedmice na Netflixu su izašli posljednji nastavci šeste sezone Krune, britanske serije o kraljevskoj porodici. U njima kralja Charlesa glumi Dominic West, inače nekada dobar prijatelj s princom Harryjem. No, čini se kako njih dvoje više ne razgovaraju, a razlog je navodno što je glumac "previše brbljiv".

"Nekako smo izgubili kontakt jer sam rekao previše na jednoj konferenciji za novinare, pa nakon toga više nismo razgovarali", izjavila je zvijezda serije Kruna tokom gostovanja u Sunday Morning na Times Radiju na Badnjak.

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Insula, štit, kruna i rijeka Una: Ovaj grad u BiH planira vratiti svoje historijske simbole!

Voditeljica Kate McCann ga je dodatno natjerala da elaborira više o svom prekidu prijateljstva s vojvodom od Sussexa pa je West objasnio kako je do njihovog razilaženja došlo godinu dana nakon što su se vratili s dobrotvorne manifestacije Walking With the Wounded 2013. godine, putovanja s povrijeđenim veteranima kroz Antarktik.

Potom se referirao na konferenciju za štampu koju je održao 2014. godine a na kojoj je rekao: "Harry je u velikoj mjeri bio dio tima. Čini se da se specijalizirao za izgradnju zahoda. Sagradio je ovu nevjerojatnu zupčastu strukturu s blokovima kao zaštitu od vjetra, a ona je imala čak i držač za toalet papir".

Božićno izdanje Kate Middleton: Princeza u otmjenom, prefinjenom stilu

Božićno izdanje Kate Middleton: Princeza u otmjenom, prefinjenom stilu

"Mislim da su me pitali šta smo napravili. I šta smo učinili da proslavimo kad smo stigli tamo i ja sam vjerojatno rekao previše", zaključio je sada glumac o mogućem razlogu prekida njihovog prijateljstva. Zbog toga ga nije mogao pitati za savjet kako da glumi njegovog oca.

Početkom mjeseca, West je također otkrio da je spriječio svog 15-godišnjeg sina Senana Westa, da glumi mladog princa Williama u šestoj sezoni.

"Nije mi se baš svidjela scena u dvorcu Balmoral u kojem mladom princu govore da mu je umrla majka", objasnio je Dominic, dodajući da je njegov sin napravio sjajan posao glumeći tinejdžera Williama u prethodnoj sezoni, piše US Weekly.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije