Glumac Andrija Milošević o sponzorušama: To je jedna poljoprivredna grana...

Radiosarajevo.ba
Glumac Andrija Milošević o sponzorušama: To je jedna poljoprivredna grana...

Na radost svih obožavatelja, snažnija polovica duhovitog televizijskog para, Andrija i Anđelka, gostovao je nedavno u Zagrebu kako bi predstavio svoju uspješnu monodramu Zlatni lančić od bižuterije. 

Tema? Itekako aktualna - život tzv. sponzoruše.

"Što se tiče sponzoruša, to je jedna poljoprivredna grana. Međutim, ne vidim kako doprinose. Kad bi plaćale neki PDV na to što su sponzoruše, ja bi ih gajio u smislu da i država ima nešto od toga. Ovako, same po sebi su samo jedna pojava", kaže glumac Andrija Milošević.

No, i u ovom slučaju Andrija je predstavu prilagodio sebi. Pa tako upoznajemo mušku verziju sponzoruše koju on od milja naziva - sponzorušan. A takav naš Andrija definitivno nije. Čak ni kada glumi istoimeni lik u trenutačno najpoznatijoj regionalnoj seriji Andrija i Anđelka.

"Ova serija rasterećuje ljude - lišena je politike, svih naših svakodnevnih budalaština nn koje su ljudi navikli ili su 'oguglali'. A ovo je antistres, terapija smijehom i tako je treba doživljavati", kaže Andrija o ovoj hit seriji.

Baš ovog crnogorskog ljepotana žene doživljaju kao najpoželjnijeg balkanskog neženju.

"Kad nema ko biti...", kaže Andrija kroz smijeh za RTL.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije