Gisele Bundchen pokazala svojih pet sestara, mnogi su ostali zatečeni kako izgledaju

0
Radiosarajevo.ba
Gisele Bundchen pokazala svojih pet sestara, mnogi su ostali zatečeni kako izgledaju
Foto: Instagram / Gisele Bundchen s porodicom

Popularna manekenka Gisele Bundchen objavila je nekoliko porodičnih fotografija.

Pozirala je s majkom Vaniom i ocem Valdirom te svojih pet sestara - Raquel, Grazijelom, Gabrijelom, Rafaelom i blizankom Patricijom.

Pridružila su im se i Giselina djeca - sin Benjamin (13) i kći Vivian (10) koje je dobila s bivšim suprugom Tomom Bradyjem.

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Podsjetimo, Gisele se krajem prošle godine razvela od supruga Toma Bradyja nakon 13 godina braka. Nedavno je izvor blizak Bündchen otkrio da ona 'počinje ispočetka u dobrom raspoloženju' i da se osjeća 'samouvjereno, snažno i bolje nego što je ikada bila.'

Izvor je dodao i da je Bündchen 'otkrila novopronađenu energiju i sretan pogled na budućnost' te da stvari oko sebe gleda s optimizmom. 'Ona je baš motivirana svojom karijerom u sljedećih nekoliko mjeseci', rekao je izvor u to vrijeme.

Gisele Bundchen
Foto: Instagram: Gisele Bundchen

Gisele se vratila poslu modela nakon razvoda. Nedavno je snimljena na plaži u Miamiju dok je pozirala u Versaceovom ljubičastom kupaćem kostimu. 

Kostim je istaknuo njene duge, isklesane noge i stražnjicu. Manekenka je kao model zaradila bogatstvo od 400 miliona dolara, a bila je najplaćenija manekenka od 2012. do 2016., piše Story.hr.

Always in my heart and prayers ❤️ Sempre no meu coração e nas minhas orações #family #família

Posted by Gisele Bündchen on Tuesday, September 26, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije