Gerarda Piquea ismijava cijeli svijet, dogodilo mu se nešto što nije očekivao

0
Radiosarajevo.ba
Gerarda Piquea ismijava cijeli svijet, dogodilo mu se nešto što nije očekivao
Foto: EPA - EFE / Gerard Pique

Gerard Pique (36) prošle godine se oprostio od fudbala, ali više se pisalo o tome da je bio nevjeran prema dugogodišnjoj partnerici, pjevačici Shakiri (46).

Lani je osnovao fudbalsko takmičenje Kings League, a kada je ovih dana predstavljao koncept, pao je s pozornice dok je hodao prema navijaču koji je držao njegov dres.

Sve se dogodilo brzo, pao je u rupu kraj pozornice koja je bila duboka više od dva metra. To je bilo i više nego dovoljno da mu se na društvenim mrežama krenu rugati i govoriti kako ga je stigla karma.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Shakirini obožavatelji nisu mu oprostili to što ju je prevario sa Clarom Chijom Marti, s kojom je trenutno u vezi.

Podsjećamo, Shakira i Pique prekinuli su prošle godine, nakon što se Shakira vratila s puta i shvatila da je neko jeo pekmez iz frižidera, kojeg niko osim nje nije volio. Odmah je pomislila kako je vara, a nakon prekida počeli su se javno prepucavati.

Posvetila mu je pjesmu Bzrp Music Sessions, Vol. 53, koja je postala svjetski hit. Nakon toga je u pjesmi El Jefe oplela po bivšem svekru. Pique i Shakira nikad se nisu vjenčali, a u vezi su dobili dvoje djece; sinove Milana i Sashu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije