Georgina pokorila crveni tepih - i to bez Ronalda

Radiosarajevo.ba
Georgina pokorila crveni tepih - i to bez Ronalda
Foto: Alberto Terenghi / Pixsell / Georgina Rodriguez

Manekenka i djevojka jednog od najboljih fudbalera svijeta i Juventusa Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez uvijek ističe svoju zavidnu figuru.

Dvadesetpetogodišnja Georgina privukla je pažnju na crvenom tepihu upriličenom pred premijeru hit filma Quentina Tarantina "Once Upon A Time... In Hollywood" na filmskom festivalu u Cannesu.

Georgina se pojavila bez Ronalda u dugoj crnoj haljini otkrivši figuru na kojoj svakodnevno radi u kućnoj teretani.

Podsjećamo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao sadašnju djevojku koja je do tada radila u Gucci dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s njim u pariskom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njenim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

No Georgini je od tada krenulo na bolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina. OStalu djecu, Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u majčinskoj ulozi.

Georgina je više puta istaknula kako se ujutro voli probuditi uz djecu i igrati se, doručkovati, nakon čega uvijek odmori, ide u teretanu ili spa, a pred spavanje uživa u gledanju tv-a s Ronaldom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije