Gdje su i kako danas izgledaju sestre Barbara i Tina Šegetin, nekadašnje učesnice Big Brothera?

0
Radiosarajevo.ba
Gdje su i kako danas izgledaju sestre Barbara i Tina Šegetin, nekadašnje učesnice Big Brothera?
Foto: Facebook / Tina i Barbara Šegetin

Sestre Barbara i Tina Šegetin javnosti su poznate po sudjelovanju u reality showu Big Brother.

Tada su privukle veliku pažnju ljubavnim odnosima. Tina je započela vezu s Makedoncem Darkom Spejkom, a Barbara je 'zaludila' Ervina Mujakovića, koji je bio vrlo uporan u namjeri da je zavede, ali je ona odbijala.

Tina i Darko prekinuli su kratko nakon završetka showa, a atraktivne Riječanke povukle su se iz javnosti i u potpunosti promijenile svoje živote, ali i izgled. Barbara je i prilikom ulaska u reality show priznala da ima silikone u grudima, kao i da je povećala usne, a nakon izlaska iz showa, po uzoru na sestru, isto je napravila i Tina. Estetske korekcije navodno im je platila majka Jasenka.

Jeste li znali da hranu možete ocijediti uz pomoć čačkalice! Pogledajte kako

Jeste li znali da hranu možete ocijediti uz pomoć čačkalice! Pogledajte kako

Tina se udala za Crnogorca Racu Jovanovića, ali se nakon godinu i pol dana braka razvela. "Ne živimo zajedno tri mjeseca. Za to vrijeme predali smo papire za razvod.

Nismo se razišli neprijateljski. Jednostavno se nismo poklapali karakterima i razmišljanjima, a dolazimo iz dvije različite sredine", rekla je tada dodavši kako je ona bila inicijator razvoda.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CzYamrPIDk8/?utm_source=ig_embed&ig_rid=abb41ba3-85e6-41a7-bfd5-47198fc4a9eb&img_index=1[/instagram]

Barbara je relativno nedavno prekinula vezu s ocem svog sina, teniserom Damirom Džumhurom. S njenog Instagrama nestale su sve zajedničke fotografije, a Barbara je kratko prokomentarisala navode.

"Ne bih htjela pričati o nama i našem odnosu, želim to zadržati za sebe jer ipak imamo sina koji mi je na prvom mjestu, a Damir je njegov otac i to će zauvijek biti".

Tina i Barbara jako su bliske, a Tina često objavljuje fotografije s nećakom Lukom, Barbarinim sinom. Tina i Barbara inače su i vlasnice beauty salona u Beogradu, piše Story.hr.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFUmybdgyMO/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije