Fotografija sa večere slavnih ličnosti privukla brojne komentare: 'Bože moj, to je stol s legendama'

1
Radiosarajevo.ba
Fotografija sa večere slavnih ličnosti privukla brojne komentare: 'Bože moj, to je stol s legendama'
Foto: Twitter / Slika sa večere slavnih ličnosti

Fanovi se bore da 'svare' broj poznatih osoba na fotografiji sa odmora koju je podijelila Kristen Bell, glumica iz serije The Good Place.

Bell (42) je podijelila niz fotografija snimljenih u Idahu na Instagramu u petak, 7. jula, piše Independent.

Među njima se nalazila i fotografija velike večere na kojoj su prisutni mnogi poznati iz Hollywooda.

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Gosti na fotografiji su bili Jennifer Aniston i njena kolegica iz serije Prijatelji Courtney Cox, suprug Kristen Bell Dax Shepard, zvijezda serije Severance Adama Scotta, Johna Mulaneya i Oliviju Munn.

Također su prisustvovali Jimmy Fallon, voditelj emisije Tonight Show, Jake Tapper s CNN-a i Shiri Appleby iz serije UnREAL.

Zaposlenik Netflixove redakcije, Cole Delbyck, je fotografiju objavio na Twitteru uz natpis: "Ova fotografija s večere Kristen Bell postaje sve bizarnija kako idete prema drugom kraju stola."

"Ellenina selfie slika sa Oscara je bila uvod za Kristeninu selfie fotografiju sa stola", šaljivo je komentirala osoba u odgovorima, pozivajući se na poznatu selfie fotografiju Ellen Degeneres s dodjele Oscara 2014. godine.

"Teško mi je odabrati željeno mjesto - između Aniston i Bateman ili Scott i Mulaney?" razmišljao je drugi.

Jedan komentator je primijetio da je fotografija zapravo s godišnjeg grupnog odmora Jimmyja Kimmela u South Fork Lodgeu, kojeg vodi kasnonoćni voditelj.

Bell je već ranije spomenula taj put u intervjuu za Forbes 2019. godine. Rekla je da svake godine ide "vjerovatno oko 40 prijatelja".

"Jimmy Kimmel i njegova supruga, producentica Jimmy Kimmel Live Molly McNearney, koji su nam dvoje najboljih prijatelja, organizuju to", rekla je.

Istinite i bizarne priče o imenima slavnih osoba: Pjevačica se zove po vještici, reper po psu...

Istinite i bizarne priče o imenima slavnih osoba: Pjevačica se zove po vještici, reper po psu...

"Oni vode taj kamping put na isti način na koji vode emisiju. Svako ima svoj zadatak. Neko se brine za zanate, neko za kuhanje, neko za generator, šta god. Super je zabavno."

Pratitelji Bellove su podijelili svoje reakcije na njenu objavu u komentarima. "Bože moj, to je stol s legendama", napisao je jedan.

"Ići mjesto po mjesto na toj večeri bio je poklon koji se nastavljao", napisao je drugi.

"Samo zamišljam da sam na malom aerodromu u Idahu i vidim ovu skupinu A-listera kako dolaze", šalio se treći.

Bell je prošle godine objavila sličnu fotografiju velike večere na kojoj su prisutni bili Kimmel, McNearney, Bateman, Tapper i drugi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije