Fitnes influencer u 33. godini poginuo u užasnoj nesreći u teretani

0
Radiosarajevo.ba
Fitnes influencer u 33. godini poginuo u užasnoj nesreći u teretani
Foto: Instagram / Justyn Vicky bio je popularni fitnes trener

Fitness influencer Justyn Vicky poginuo je u teretani, u bizarnoj nesreći tokom vježbanja.

Naime, ovaj 33-godišnjak, koji je bio i savjetnik za prehranu te bodybuilder, vježbao je u teretani The Paradise Bali u Sanuru, u Indoneziji, kada je pokušao izvesti čučanj s 210 kg tereta. Vicky je pokušavao ispružiti noge kada mu je teška šipka opteretila ramena, što znači da se borio da stoji uspravno, a onda je pao...

Promatrač koji je stajao iza njega nije mu mogao pomoći jer je Vicky pao, a uteg mu je pao na stražnji dio vrata.

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

Vladika Grigorije: Prečesto su naše svađe, srpske i bošnjačke, bivale za tuđi račun

 Nakon užasne nesreće, hitno je prebačen u lokalnu bolnicu gdje je ustanovljeno da mu je slomljen vrat te da ima kritičnu kompresiju vitalnih živaca koji se povezuju sa srcem i plućima. Unatoč svim naporima ljekara koji su izveli hitnu operaciju, ubrzo je preminuo.

Mnogi Vickyjevi kolege i prijatelji odali su mu počast na društvenim mrežama.

Bliski prijatelj Gede Sutarya napisao je: "Vicky je bio dobra osoba, pristojna i druželjubiva. Uvijek je dijelio znanje o teretani. Također je savjetovao svima u teretani da budu oprezni i ne prekoračuju svoje sposobnosti tokom treninga. Samo mi sami možemo mjeriti vlastite sposobnosti. Neka Vicky počiva mirno u zagrljaju Božjem."

Drugi prijatelj je napisao: "Uvijek je bio pun pozitivnih vibracija i tjerao me da ostanem motiviran. Nikada neću zaboraviti njegov utjecaj na moj fitness put. Ovo je težak gubitak, ali mi ćemo održati njegov duh na životu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije