Fanovi bijesni: Slavna glumica koristi 16-godišnjeg sina da je fotka polugolu

Radiosarajevo.ba
Fanovi bijesni: Slavna glumica koristi 16-godišnjeg sina da je fotka polugolu
Foto: Instagram / Screenshot
Engleska glumica Elizabeth Hurley (52) vrlo često objavljuje seksi fotografije na Instagramu, ali informacija da većinu njenih golišavih fotografija napravi njen 16-godišnji sin Damian nedavno je razbjesnila njene fanove.

"On ih dosta napravi, ali imam i prijatelje koje mučim da me fotografiraju", ispričala je Engleskinja koja je sina dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom (52), prenosi The Sun.

No on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002. i tvrdio je kako su imali kratku avanturu. Hurley je potvrdila njegovo očinstvo DNK testom. Glumičino otkriće da ju sin fotografira u seksi, golišavim izdanjima je zabrinulo njezine fanove.

"Šokiralo bi me da me mama pita da joj napravim seksi slike u bikiniju", komentirao je 15-godišnji George Conroy. Pitao je da li Elizabeth i Damien raspravljaju nakon fotografiranja je li nešto dovoljno seksi i kako to uopće procjenjuju zajedno. Dodao je kako mu je neugodno samo razmišljajući o takvom razgovoru sa svojom majkom.

"Stvarno imate uvrnut odnos", istaknuli su drugi obožavatelji. Glumičini profili na društvenim mrežama su preplavljeni fotografijama i videima koji pokazuju njezin utegnuti stas dok uživa na plaži.

Njen sin se isto bavi glumom te je igrao u australskoj sapunici Susjedi i američkoj drami Kraljevska porodica u kojoj Hurley tumači glavnu ulogu. Engleskinja često ističe da jako brine o svom tijelu.

"U poslu sam stvarno veoma dugo i moje tijelo je nešto o čemu moram misliti cijelo vrijeme", rekla je glumica. Hurley se ranih 1990-ih proslavila kao model nakon što je snimila kampanju za kozmetički brend Estee Lauder.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije