Fanove Severine rastužila fotografija kada su vidjeli šta se nalazi na njenom sinu Aleksandru

1
Radiosarajevo.ba
Fanove Severine rastužila fotografija kada su vidjeli šta se nalazi na njenom sinu Aleksandru
Foto: Instagram / Severina Vučković

Hrvatska pjevačica Severina Vučković u nedjelju, 21. aprila, je proslavila 52. rođendan. Svoje najmilije je okupila u zagrebačkom restoranu, a ako je suditi prema snimkama i fotografijama, atmosfera je bila odlična.

Seve je nosila srebrenu haljinu sa šljokicama, a dobila je hrpu cvijeća na poklon.

Osim toga, cijeli dan se na društvenim mrežama dijelio sadržaj koji su joj slali njeni prijatelji, ali i obožavatelji koji su se tokom godina fotografirali s njom. Slavljenica je bila dobro raspoložena i svima je zahvalila na lijepim željama.

Tragedija u Sarajevu: U koritu Miljacke pronađeno tijelo žene

Tragedija u Sarajevu: U koritu Miljacke pronađeno tijelo žene

"Torta i puhanje svjećica vraćaju u djetinjstvo i ponovno svi postajemo djeca. Ima li ljepšeg osjećaja, nego biti dijete?", napisala je sada pjevačica u opisu niza fotografija koje je podijelila.

Na fotografijama vidimo Severininu porodicu i prijatelje, a posebnu pažnju ukrao je sinčić Aleksandar. Mama i sin pozirali su s cvijećem i uživali u dobroj atmosferi.

Ipak, mnoge je dirnula činjenica da se samo Aleksandru nije vidjelo lice. Riječ je o odluci suda da se mališanu ne smije pokazivati lice na društvenim mrežama, a pjevačica to poštuje, javlja Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije