Eurovizijska zvijezda iz Izraela podjelila emotivnu objavu: "Ubili su našu braću i sestre"

3
Radiosarajevo.ba
Eurovizijska zvijezda iz Izraela podjelila emotivnu objavu: "Ubili su našu braću i sestre"
Foto: Društvene mreže / Noa Kirel

Noa Kirel, izraelska kantautorica koja je ove godine bila njihova predstavnica na Eurosongu, oglasila se na Instagramu nakon napada na Tel Aviv i druge gradove.

U emotivnoj objavi jasno je dala do znanja da stoji uz svoju zemlju.

"Bilo mi je izuzetno teško procesuirati posljednja 24 sata i još uvijek pokušavam pronaći prave riječi da izrazim ogromnu bol kroz koju moja zemlja i ja prolazimo. Jučer, rano ujutro, na nas je ispaljeno više od 3000 raketa, teroristi su upali u naše gradove i ubili više od 300 naše braće i sestara, više od 1000 je povrijeđeno, a naši vojnici i civili (uključujući nevinu djecu i starce) su oteti i odvedeni u Gazu", napisala je.

Baby Lasagna podijelio nove fotografije: Ovako izgleda njegova zaručnica

Baby Lasagna podijelio nove fotografije: Ovako izgleda njegova zaručnica

"Srce me boli zbog žrtava i porodica pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je s vama i molim se za brz povratak naše braće i sestara kući. Ne sumnjam da ćemo pobijediti", dodala je pjevačica. 

Noa je dobila hiljade poruka podrške ispod ove objave.

Podsjetimo, ona je jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Eurosonga. S drugim najboljim rezultatom stručnog žirija završila je treća u finalu s pjesmom Unicorn.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije