Enis Bešlagić uručio vrijednu nagradu Baby Lasagni: 'Nasmijavao je mene i moju porodicu'

0
Radiosarajevo.ba
Enis Bešlagić uručio vrijednu nagradu Baby Lasagni: 'Nasmijavao je mene i moju porodicu'
Foto: Screenshot / Instagram / Enis Bešlagić uručio vrijednu nagradu Baby Lasagni

Bh. glumac i komičar Enis Bešlagić (49) sinoć je u Opatiji održao svoju predstavu naziva Da sam ja neko. Među prisutnima u gledalištu pojavio se i predstavnik Hrvatske na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna. Bešlagić je iskoristio tu priliku da trenutno najpopularnijoj osobi u regiji uruči jedno vrijedno priznanje.

Bosanskohercegovački glumac Purišiću je predao statuu Enisov najsmijeh, a najavio ga je sljedećim riječima: "Osoba koja ima ovo jedno srce, ono je za ljubav, koja ima ovaj osmijeh iz predstave Da sam ja neko, i ta osoba jest neko, ta je osoba Baby Lasagna", pozvao je Enis dobitnika na pozornicu.

Emotivni Lasagna zatim mu se zahvalio: "Hvala svima vama koji ste navijali i podržali me. Dobiti ovu nagradu velika je čast s obzirom na to da je cijelo moje djetinjstvo nasmijavao mene i moju porodicu.

Ozbiljna situacija u selima oko Srebrenice: Otežano gašenje požara zbog nepristupačnog terena

Ozbiljna situacija u selima oko Srebrenice: Otežano gašenje požara zbog nepristupačnog terena

I spominje tu Šemsu, to je mene i mog brata toliko puta razveselilo. Tako da od nekoga ko je unio toliko sreće i ljubavi u naše domove dobiti nagradu je stvarno nešto posebno…", prisjetio se Marko djetinjstva i Bešlagićeve uloge portira Šemse koja je nasmijala mnoge gledatelje serije Naša mala klinika.

Komičar je video predaje nagrade objavio na svom Instagram profilu, a u komentarima su se odmah javili oduševljeni fanovi:  "Dupla doza ljubavi na pozornici", "Divni, skromni Marko", "Bravo za Marka, sve pohvale. Svaka i tebi čast Enise", "Dvije toliko dobre osobe na pozornici, nešto najbolje", nižu se pozitivne reakcije na omiljeni dvojac.

Inače, prije Marka ovu nagradu posljednji je dobio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Kroz predstavu Da sam ja neko Enis opisuje svoj životni put, od odrastanja i onoga ko je želio biti pa sve do onoga ko je i što je danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije