Enis Bešlagić: Izazov poput ovoga nisam mogao odbiti

4
Radiosarajevo.ba
Enis Bešlagić: Izazov poput ovoga nisam mogao odbiti
Foto: Facebook / Enis Bešlagić

Objava na instagram profilu poznatog bosanskoheregovačkog glumca Enisa Bešlagića da poklanja dvije ulaznice za koncert Beyoncé u Barseloni, Španija izazvala je veliko oduševljenje među njegovim pratiocima i fanovima.

Ovu kratku video objavu tokom vikenda vidjelo je više od 170.000 ljudi, a hiljade komentara se nizalo jedan za drugim poput: "E jesi car Enise! Ova objava ti je baš i kako treba biti sve na ovome svijetu bez motiva - iskorištavanje pratilaca. Ovo što si objavio je čista dobrota. Aferim čestiti čovječe!", glasio je jedan od pozitivnih komentara kojeg je napisala jedna od Enisovih instagram pratiteljica oduševljena ovom gestom.

Ono što je više zainteresiralo javnost, jeste Enisov komentar da ovo čini jer mu je "iskrslo nešto mnogo bolje". S obzirom da se radi o glumcu koji živi na relaciji Sarajevo – Zagreb i aktivno snima serije i TV show programe, zanimalo nas je da li se ponovo radi o nekom takvom angažmanu, na što nam je Enis u telefonskom razgovoru kratko prokomentarisao: "Znate da ja volim izazove i nikada ih ne odbijam, naročito one nesvakidašnje i neobične. Uskoro ću objaviti o čemu se radi i shvatit ćete da je bilo vrijedno da poklonim nekome svoje karte za koncert. Ovakvu ponudu i izazov vjerujte mi sigurno još niko nije dobio, ali još uvijek o tome ne mogu govoriti.", rekao je u kratkom telefonskom razgovoru Enis Bešlagić za Radiosarajevo.ba.

Kome će Enis pokloniti karte i zašto to čini znat će se 24. maja, a kako je već u videu rekao "do tada ne morate me zapratiti, nikoga ni tetku mi, možete me slobodno i otpratiti".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Najnovije