Emotivna objava kćerke Siniše Mihajlovića nakon vjenčanja

0
Radiosarajevo.ba
Emotivna objava kćerke Siniše Mihajlovića nakon vjenčanja
Blic.rs / Virdžinija Mihajlović, Siniša Mihajlović

Mlađa kćerka slavnog fudbalera Siniše Mihajlović, Virdžinija, izgovorila je u nedjelju, 18. juna, sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Alessandru Vogliacco.

Virdžiniju Mihajlović su do oltara ispratili stric Dražen, kao i braća Miroslav, Dušan i Nikolas, a njena bajkovita vjenčanica ostavila je sve bez teksta.

Ona se nakon vjenčanja oglasila na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografije sa vjenčanja uz emotivan opis, a tom prilikom je posvetila riječi pokojnom ocu Siniši Mihajloviću.

Benjamina Karić: 'Grad Sarajevo predstavljam na Evropskom samitu gradonačelnika u Parizu'

Benjamina Karić: 'Grad Sarajevo predstavljam na Evropskom samitu gradonačelnika u Parizu'

"Već mi nedostaje jučer. Bio je to najbolji dan mog života, zajedno sa danom kad se rodila Violante. Dan koji je prevazišao sva moja očekivanja i emocija koju ne mogu da opišem riječima. Bez ikakve sumnje, bio je to dan koji ću pamtiti do kraja života kao najljepši ikada", ističe Virdžinija i dodaje:

"Ljudi koje volim, svi su bili tu za nas, i sve ovo pišem jer sam i tebe tata osjećala sve vrijeme pored sebe. I ti si šetao zajedno sa mnom, uz moju braću i mog strica i nikad nisi dozvolio da se osjećam usamljeno. Konačno smo krunisali naš san, ujedinjeni zajedno, bez bilo kakvih ograničenja. Niko ne može da razdvoji ono što je Bog spojio", napisala je Virdžinija, prenosi Blic.

Podsjetimo se, nasljednica Siniše Mihajlovića, srbijanskog šampiona koji je u decembru preminuo od opake bolesti, i defanzivac Genove i bivši igrač Juventusa rekli su sudbonosno "da" pred porodicom i bliskim prijateljima.

Udala se kćerka Siniše Mihajlovića za bivšeg igrača Juventusa

Udala se kćerka Siniše Mihajlovića za bivšeg igrača Juventusa

Najdirljiviji trenutak sa svadbe bio je onaj kad je Sinišina jednogodišnja unuka Violante donijela burme, što je oduševilo sve prisutne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije