Emini Jahović se život pretvorio u pakao: Mustafa joj namješta aferu

Radiosarajevo.ba
Emini Jahović se život pretvorio u pakao: Mustafa joj namješta aferu
Emina Jahović nema mira nakon što je saopćila da se razvodi od supruga Mustafe Sandala.

Pop-zvijezda nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u pravi pakao. Naime, kako Alo saznaje od izvora bliskog pjevačici, ona prolazi kroz pravu životnu dramu. Njen bivši muž ima veliki utjecaj na medije u Turskoj, koji koriste svaku priliku da blate srbijansku zvijezdu.

"Nakon saopćenja da se razvode, Emina se okrenula svojim obavezama oko posla, a svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima. Iako je ostala u dobrim odnosima s Mustafom, čini se da njemu uopće nije svejedno zbog činjenice da se Emina okrenula sebi. Ona je ranije vodila računa o svakom detalju u njihovom domu, bila je uzorna majka, a kada je bila kod kuće, stalno je kuhala i spremala. Niko ne bi rekao da je to ona žena koja na sceni pravi haos i zavodi svojim seksepilom. Činjenica da je Mustafa sada ostao sam u njihovom porodičnom domu, njemu nikako ne prija", kaže izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

"Mustafi također smeta što se mediji u Srbiji toliko bave Eminom i njenim uspjesima, kao i navodnoj vezi s Markom Miškovićem, a niko ne pominje njega, kao da nije postojao u njenom životu. Upravo zbog toga, u Turskoj se šuška da je Mustafa glavni krivac zbog kojeg njihovi mediji konstantno prozivaju Eminu", kaže izvor.

Iako su se dogovorili da starateljstvo nad djecom bude zajedničko, Mustafi sada i to smeta, pa pokušava da plasira razne priče kroz medije u Istanbulu.

"Emina je naišla na strašnu osudu javnosti u Istanbulu zbog činjenice da se razvela od Mustafe. Za razliku od Emine koja tamo nije bila pretjerano bliska s medijima, on ima veliki utjecaj koji koristi kako bi njoj naudio. Ipak, ona ne pridaje previše pažnje tome i gura dalje. Mnogo joj je teško zbog svega što se dešava, ali ne želi da pokaže to pred drugima", kaže izvor.

Nakon razvoda od pop-zvijezde Emine Jahović, Mustafa Sandal je počeo sve češće koristiti društvene mreže. Iako do sada nismo mogli vidjeti njegovo pretjerano eksponiranje na Instagramu, on je sada počeo snimati svoje sinove i da svaki trenutak koji provodi sa njima, pokaže i fanovima.

"Svi oni koji prate Mustafu na Instagramu, iznenađeni su činjenicom da toliko potencira eksponiranje djece putem društvenih mreža. Iako to do sada nije radio, on je, kako se čini, riješio da kopira Eminu, koja je oduvijek voljela fotografirati djecu za društvene mreže. Počeo je koristiti i opciju 'uživo' koju nudi Instagram, pa i na taj način eksponira svoje sinove i svaki slobodan trenutak koji provodi s njima", tvrdi izvor.

Turski mediji su prije nekoliko dana optužili srbijansku zvijezdu da je do razvoda došlo upravo njenom krivicom. Kako se pisalo, Emina je potrošila pola miliona eura na renoviranje kuće u Novom Pazaru, a upravo to je bila inicijalna kapisla da se poznati par razvede.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije