Emina Jahović progovorila o razvodu: Otkrila da li će biti Jahović ili Sandal

Radiosarajevo.ba
Emina Jahović progovorila o razvodu: Otkrila da li će biti Jahović ili Sandal
Instagram / Emina Jahović
Razvod Emine Jahović, poznate srbijanske pjevačice i turske zvijezde Mustafe Sandala izazvao je brojne spekulacije, a pjevačica je prvi put otkrila kakve je odluke donijela nakon kraha braka.

"Poslije razvoda sinovi ostaju kod mene. Djeca su prevazišla Mustafin i moj razvod. U medijima sam uvijek bila Jahović, čim se završi proces razvoda tako će biti i u svim dokumentima", kazala je pjevačica za turske medije, prenosi Blic.

Posebno je zanimljiva poruka koju je fanovima uputila putem Instagram storyja, gdje je govorila o svojoj budućnosti u Turskoj.

"Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima. Želim da vam kažem da sve spekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i prije, nastavit ću ovdje, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje djece i zbog života na koji sam navikla. A u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga", poručila je Jahović.

Inače, muzički par Emina i Mustafa razvode se nakon deset godina braka, a pjevačica je 15. februara putem društvenih mreža saopćila da je njihovoj ljubavi došao kraj.

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije