... / Emina Jahović konačno progovorila o milijarderu: Evo šta je rekla o novoj ljubavi

12. 10. 2019. u 20:00:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 34

Emina Jahović početkom godine se pomirila sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a sada je prvi put progovorila o ljubavi sa njim.

Pjevačica je poznata kao neko ko gotovo nikada ne govori o emotivnom statusu, ali je prokomentarisala fotografije koje su nedavno isplivale u javnost, kada su Eminu i Sadetina uslikali turski paparaci:

"Ne smeta mi naravno. Ljubav je u principu lijepa i mislim da to uljepšava svijet", rekla je Emina za srbijanske medije.

Emina i Sadetin - undefined

FOTO: Screenshot: Emina i Sadetin

Prema pisanju Blica, Emina Jahović je govorila i o duetskoj pjesmi “Muško više ne mogu” koju je snimila sa svojoj koleginicom, pop zvijezdom Natašom Bekvalac.

"Pjesma je inspirisana ženama koje su jake i koje su nekako emotivno povrijeđene, a pjesma je drugačija zato što se može protumačiti iz više različitih uglova i mislim da može mnogo ljudi da se pronađe u njoj. Nataša je prije svega moja velika prijateljica i profesionalac i nikada bolje nije otpjevala. Što se tiče Natašinog koncerta, jedva čekam da se desi i naravno da ću biti dio tog događaja", rekla je Emina.

NEMA KOMENTARA