Emily Ratajkowski u oskudnom bikiniju pokazala savršene obline

Radiosarajevo.ba
Emily Ratajkowski u oskudnom bikiniju pokazala savršene obline
Foto:Twitter / Emily Ratajkowski: Izgleda savršeno

Jedna od najljepših žena na svijetu, 27-godišnja glumica i model Emily Ratajkowski prije nekoliko je mjeseci šokirala javnost vjenčanjem.

Krajem februara udala se za glumca i producenta Sebastiana Bear-McClarda nakon svega nekoliko sedmica veze, a vjenčanje je održano u gradskoj vijećnici u New Yorku.

Mnogi su ostali u šoku jer su mislili kako je Emily još uvijek sa svojim dečkom Jeffom Magidom, s kojim je bila dvije godine u vezi, a par je i živio zajedno, no kako je kasnije objasnila, ona i Sebastian dugo su godina bili prijatelji, prije nego što je među njima planula ljubav.

Emily Ratajkowski: Izgleda savršeno  - undefined

A da su golupčići zaljubljeni kao i prvog dana, dokazale su fotografije iz Miamija, gdje je par proveo opuštajući dan na plaži u društvu prijatelja, a glumac nikako nije mogao skinuti ruke sa svoje zanosne supruge, za koju se smatra da ima jedno od najboljih tijela u svijetu šoubiza.

Tom prilikom smeđokosa ljepotica nosila je zeleni minijaturni bikini iz vlastite kolekcije koja je vrlo popularna među pripadnicama ljepšeg pola, a ko će bolje promovirati kolekciju od same Emily, kojoj baš svaki komad stoji savršeno. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije