Elon Musk dobio osmo dijete i dao mu ime od samo jednog slova

2
Radiosarajevo.ba
Elon Musk dobio osmo dijete i dao mu ime od samo jednog slova
Foto: EPA-EFE / Elon Musk

Elon Musk, jedan od osnivača Paypala i njegova partnerka Grimes postali su roditelji po drugi put, a vijest da očekuju dijete držali su u strogoj tajnosti.

Pjevačica Claire Elise Boucher (33), poznatija kao Grimes, pod velom tajni je sa osnivačem "Tesle" Elonom Muskom (50). Oni su u decembru postali roditelji devojčice, koju je na svijet donela surogat majka, međutim, ovu vijest, Grimmes je otkrila tek sada.

Uprkos tome što su se rastali u septembru prošle godine, Grimes je sada potvrdila da su Mask i ona ponovo zajedno i da ih je još jedna bebica u njihovom domu ponovo spojila.

Arijana Memić traži da se policajcima zabrani sjedenje u kafićima za vrijeme radnog vremena

Arijana Memić traži da se policajcima zabrani sjedenje u kafićima za vrijeme radnog vremena

Par je, inače, poznat po tome što djeci daje čudna imena, pa su kćerku nazvali, ni manje, ni više, nego Y, a poznati par, takođe, ima već 22-mjesečnog sina imena "X Ӕ A-12". Ovo nije legalno ime u Kaliforniji jer sadrži karakter koji nije dio engleskog alfabeta (Æ).

Par se, inače, rastao zbog poslovnih obaveza, s obzirom na to da je čuveni biznismen često zbog svojih kompanija, kao što su "Space X" i "Tesla", morao da boravi u Texasu ili inostranstvu, dok je kanadsku umjetnicu posao vezivao za Los Angeles.

"I dalje se volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima", rekao je Musk, prenosi ŽenaBlic.

Grimes je tada rekla kako je rođenje njihovog sina za nju otvorilo potpuno novi svijet kreativnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije