Ella Dvornik za rođendan supruga Charlesa iznenadila skupocjenim poklonom

2
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik za rođendan supruga Charlesa iznenadila skupocjenim poklonom
Foto: Instagram / Charles Pearce i Ella Dvornik

Charles Pearce pokazao je što mu je supruga Ella Dvornik poklonila za rođendan.

Ella Dvornik nedavno je nasmijala pratitelje objavivši video u kojem suprugu Charlesu Pearceu čestita rođendan.

Čestitala mu je u svom stilu - uz pjesmu i šalu. Na Instagramu je objavila video na kojemu Charles ulazi u kuću, a ona mu pjeva Sretan rođendan. Pitala ga je koji mu je to rođendan, na što je on rekao da ne zna i nagađao da ima 43 godine.

Objavljena prognoza za dane vikenda: Najavljeni lokalni pljuskovi i grmljavina u dijelovima BiH

Objavljena prognoza za dane vikenda: Najavljeni lokalni pljuskovi i grmljavina u dijelovima BiH

'Guglaj, ja ne znam. Ako Google ne zna, kako bih ja trebao znati', našalio se i on, a Ella se u opisu objave pratiteljima 'ispričala na vokalnim sposobnostima'.

'Ispričavam se na vokalnim sposobnostima, ali Charles danas slavi rođendan i nisam ni ja sigurna koji', napisala je.

Charles je bio odlične volje, a kasnije je na Instagramu pokazao poklon i pozvao pratitelje da pokušaju pogoditi što mu je Ella poklonila za rođendan.

'Svi ste bili u krivu. Sretan mi rođendan, hvala ti moja ljubavi', objavio je na idućem Insta storyju i pokazao da ga je Ella iznenadila satom luksuznog brenda Rado.

Na web stranici brenda za takav model sata navedena je cijena od 3,800 švicarskih franaka, odnosno oko 28 hiljada kuna (oko 7.283 KM).

Charles je otkrio da ga je supruga odvela i na večeru te je objavio fotografiju na kojoj pozira s desertom u kojem stoji upaljena svjećica.

Podsjećamo, posljednjih dana komentatori na društvenim mrežama ne prestaju brujati o razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea. Ona je još jednom na Instagramu odlučila pratiteljima pokazati u kojim je odnosima sa suprugom te objavila fotografije s hashtagovima #divorcella i #razvella na kojima se njih dvoje smiju.

Prije nekoliko dana već se osvrnula na komentare o rastavi, a sve je započelo kada je pozirala na crvenom tepihu devetog Jana Story Hall of Famea na kojem je nosila hrabru bijelu kreaciju brenda Krie Design.

'Kako je procvjetala od kad se rastala. Ovaj od kad su joj muža opljačkali pa ne može doma', komentirao je jedan pratitelj. 'Nije se niko rastao', poručila mu je Ella., piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije