Ella Dvornik sumirala 2023. godinu u dvije riječi

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik sumirala 2023. godinu u dvije riječi
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Influencerica Ella Dvornik (33) na svom Instagramu je podijelila kratki rezime prethodne godine i posvetila 2023. nekoliko riječi.

"E ljudi 2023. - ludnica: lekcije i blagoslovi. Ono što ju je obilježilo je moje vraćanje na suštinsku sebe. Muziku, kreativnost, introvertnost, skromnost, lekcije i blagoslov, lego… - uvijek sam težila ovoj razini svjesnosti, i jako mi je drago da sam to doživjela u bitnoj 33. godini.

Iako je bilo padanja, the only way is up baby! Ajmo! Sretna vam nova, od srca, hvala što ste tu i dalje, cijenim vašu prisutnost iako ove godine nisam bila kao prije", napisala je Ella.

Predsjednik Predsjedništva Bosne i Hercegovine u prvoj posjeti Egiptu nakon četrnaest godina

Predsjednik Predsjedništva Bosne i Hercegovine u prvoj posjeti Egiptu nakon četrnaest godina

Dodala je kako će ove godine svi njeni pratitelji moći ju upoznati nešto drugačiju.

"Ali ono što je sigurno je da ću od sad na dalje biti kako je trebalo biti. Veselim se da me upoznate slobodniju i bez ograničenja. Želim vam zdravlje, uspjeh, ljubav i sreću. Volim vas", zaključila je.

Podsjetimo, Ella Dvornik je prije nekoliko mjeseci potvrdila da se razvodi od Charlesa Pearcea. Već su se dva puta pojavili na sudu u Puli, a zajedno imaju dvoje djece, piše portal 24sata

[instagram]https://www.instagram.com/reel/C1iCO6zqMH8/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije