Ella Dvornik: "Operacija grudi bila je bolnija od carskog reza. Nije mi žao"

3
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik: "Operacija grudi bila je bolnija od carskog reza. Nije mi žao"
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Još od tinejdžerskih dana, kada je učestvovala u showu "Dvornikovi" sa svojim roditeljima, Ella Dvornik-Pearce izaziva veliko zanimanje javnosti.

Influencerica često iznenađuje svoje pratitelje na Instagramu, kojih ima više od pola miliona, novim projektima, pa je tako i sada podijelila da se odlučila vratiti muzici.

Na pitanje novinara Večernjeg lista, da li je bila bolna operacija povećanaj grudi, ona je odgovorila:

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

"Iskreno, bilo mi je bolnije nego carski rez. Nakon carskog reza mogla sam odmah ustati, nakon operacije grudi nisam ništa mogla. Ali, dobro, pretrpi čovjek sve kad nešto želi. Nije mi žao, sve je super ispalo i jako sam zadovoljna", navela je Ella.

Navela je i kako je ovisna o društvenim mrežama te da je hvata anksioznost kada ne može biti online.

"To je baš problem današnje generacije, a još je teže kada od njih živiš jer ni da hoćeš, ne možeš se maknuti, tako da je za mene to jedan začarani krug, ali pokušavam iz tog izvući uvijek najbolje što mogu. Zabava je prešla u biznis svakako, ali je još uvijek zabavno, a to je najbitnije", rekla je Ella.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije