Ella Dvornik nakon poroda fanovima otkrila želi li imati još djece

Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik nakon poroda fanovima otkrila želi  li imati još djece
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Nakon što je otkrila da je rodila drugu kćerkicu, Ella Dvornik na Instagramu je objavila da ne planira imati više djece.

"It's a wrap! Doslovno! Ovo mi je bio posljednji put (nadam se da se nisam coprala sada). Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blaženi među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda osim super mame spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima! Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni 3, pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko", napisala je Ella uz fotografiju iz porodilišta.

"Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo ću krenuti od sebe! Hvala svima na čestitkama", zaključila je.

Ella je rodila 20. februara, pet sedmica ranije, a kćerkici su ona i suprug Charles dali ime Lumi Wren.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije