Ella Dvornik nakon Charlesove objave otkrila još loših vijesti: 'Probudila sam se tokom noći...'

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik nakon Charlesove objave otkrila još loših vijesti: 'Probudila sam se tokom noći...'
Foto: Printscreen / Ella Dvornik

Ella Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila loše vijesti.

"Probudila sam se tokom noći u temperaturi, i jedino što mi pada na pamet je da ću možda po drugi put u životu imat vodene kozice jer ih i Lumi i Balie imaju. Jel se nekome od vas desilo da ih je dobio dva put?", napisala je influenserica i pitala pratitelje za njihovo iskustvo.

Ella je na upit dobila puno odgovora njezinih vjernih pratitelja, a mnogi su priznali da su vodene kozice preboljela dva puta, piše Story.

Zoran Zekić za Radiosarajevo.ba: Dugujem veliku zahvalnost navijačima, protiv Spartaka će biti teže

Zoran Zekić za Radiosarajevo.ba: Dugujem veliku zahvalnost navijačima, protiv Spartaka će biti teže

"Nadam se da ja neću, baš gadno izgledaju", poručila je zabrinuta Ella.

Inače, njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce nedavno se na svom Instagramu se osvrnuo na svoj brak s Ellom. Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu gdje je ona živjela. U februaru 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od hiljadu eura.

Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti", napisao je Charles.

Objava Elle Dvornik
Foto: Instagram: Objava Elle Dvornik

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije