Ela Dvornik priznala: Nikad od mene domaćice

Radiosarajevo.ba
Ela Dvornik priznala: Nikad od mene domaćice
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Nakon što je otkrila svojim brojnim Instagram obožavateljima, koji iz dana u dan prate njezine objave i dogodovštine i života, da ne troši slobodno vrijeme na peglanje garderobe; Ella Dvornik objasnila je što joj još od kućanskih poslova ne ide od ruke. 

Već nam je otkrila da ne pegla svoju garderobu jer je to po njoj apsolutan gubitak vremena, kojeg od kada je postala majka, nema previše, a sada se mlada blogerica pohvalila da nije baš spretna ni u šivanju, piše tportal.hr

Iako je naumila sama popraviti neke svoje i dječje rupice na odjeći, te pritom naručila vrlo zgodnu šivaću mašinu, gospođa Dvornik Pearce nije svoj naum provela u djelo.

'Sidila sam za mašinom... čitala sam upute i niš mi nije jasno al bitno da sam naručila da “popravim” tu i tamo nešto. Nikad od mene domaćice’, našalila se 29-godišnja Ella sama na svoj račun uz fotografije na kojima je predočila kako izgleda njezina nova igračka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije