Ed Sheeran se rasplakao dok je pričao o bolesti supruge i smrti najboljeg prijatelja

0
Radiosarajevo.ba
Ed Sheeran se rasplakao dok je pričao o bolesti supruge i smrti najboljeg prijatelja
Foto: Printscreen / YouTube / Ed Sheeran

Ed Sheeran snimio je dokumentarnu seriju The Sum Of It All, u kojoj je ispričao sve u vezi svog djetinjst i puta do slave, a u prvom traileru zaplakao je kad je progovorio o bolesti supruge i smrti najboljeg prijatelja Jamala.

U traileru Sheeran priča o svom djetinjstvu i problemu s mucanjem koji ga je pratio, ali i rečenici koja ga je pratila na početku karijere: "Ovaj tip neće biti pop zvijezda. Ništa od njega."

Videozapisi iz njegovog djetinjstva preklapaju se sa scenama na pozornici tokom njegove velike rasprodane turneje, a zatim priča o prijateljstvu s muzičkim producentom Jamalom Edwardsom, koji mu je dao prvu veliku priliku, a umro je prošle godine u 31. godini zbog zastoja srca uzrokovanog konzumacijom alkohola i kokaina.

Uznemireni Dodik ponovo prijeti otcjepljenjem: "Bilo bi najbolje da počnemo razgovore..."

Uznemireni Dodik ponovo prijeti otcjepljenjem: "Bilo bi najbolje da počnemo razgovore..."

Pjevač je progovorio o zdravstvenim problemima svoje supruge Cherry Seaborn, s kojom ima dvoje djece, a dijagnosticiran joj je tumor dok je bila trudna s 10-mjesečnom kćeri Jupiter.

"Sve u mom životu postalo je puno bolje kad je Cherry došla", izjavio je pjevač koji se rasplakao u autu preplavljen emocijama zbog smrti prijatelja i bolesti svoje supruge. Na snimci se vidi kako se rasplakao na pozornici, a njegova supruga komentirala je kako se još nije suočio s emocijama.

Dokumentarac se sastoji od četiri epizode, a prva će biti objavljena 5. maja, piše Index hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije