Dramatični snimci otmice pasa Lady Gage u Los Angelesu: Upucan je šetač pasa

0
Radiosarajevo.ba
Dramatični snimci otmice pasa Lady Gage u Los Angelesu: Upucan je šetač pasa
Foto: EPA-EFE / Lady Gaga na dodjeli Oskara

Sigurnosna kamera postavljena na kući pored doma šetača pasa američke pjevačice i glumice Lady Gage (34) Ryana Fischera (30) zabilježila je trenutak kada su ga naoružani napadači u srijedu oko 22 sata upucali u prsa i otuđili Gagine francuske buldoge Kojija i Gustava, piše Daily Mail.

Napadači su Fischera zaskočili nedaleko od njegovog doma u Avenije Sierra Bonita u gradu Zapadni Hollywood dok je šetao Gagine buldoge Kojija, Miss Asiju i Gustava.

Na snimci se može vidjeti kako bijeli automobil staje pored Fischera. Dvije osobe koje su sjedila na stražnjim sjedalima potom izađu iz automobila, nakon kratkog naguravanja i brobe, jedan od napadača je upucao Fischera i oteo dva psa.

On je ranjen, ali kako su kazali iz policije u stabilnom je stanju i nema povreda opasnih po život.

Oba psa koja su bila oteta su vraćena pjevačici, a iz policije iz Los Angelesa su kazali da je jedna žena dovela životinje u policijsku stanicu, neozlijeđene.

Identitet žena i lokacija gdje su pronađeni, ostat će skriveni, zbog policijske istrage o ovim i sličnim kriminalnim aktivnostima.

Lady Gaga je ranije na društvenim mrežama napisala da je ovo sve užasno pogodilo, a koliko je je stalo do njenih kućnih ljubimaca najbolje govori činjenica da je ponudila nagradu od pola miliona dolara.

Ona je istaknula da jako voli Fischera, koji je riskirao život u pokušaju da zaštiti porodicu i dodala je da će on zauvijek da bude njen heroj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije