Dramatična objava Severine: Prošlo je 54 dana tuge i 54 dana njihove sramote

Radiosarajevo.ba
Dramatična objava Severine: Prošlo je 54 dana tuge i 54 dana njihove sramote
Foto: Instagram / Severina

Nakon pozitivne poruke koju je objavila na Instagramu dok se njezina borba za skrbništvo nad sinom Aleksandrom nastavlja, Severina Kojić poručila je na Instagramu da joj „Nitko i Ništa“ ne mogu skinuti osmijeh s lica, usprkos tome što su je prevarili.

Prošlo je 54 dana i prošlo je '88 sati'...prošla je vječnost dok oni 'skijaju'... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve može dobiti...“, počela je svoju ispovijest pjevačica koja se oglasila nakon navoda nekih medija da se sutkinja Tea Golub našla u istom hotelu kao Milan Popović te su se čak i sreli.

„Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh....ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmijeha“.

„Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno 'slučajno' skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu...ni sad nisu...niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti pašta šutu“, poručila je.

Za fotografiju Severina je u samo 45 minuta dobila 15.000 lajkova, kao i mnogobrojne poruke podrške svojih fanova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije