Drama u Francuskoj: Balotellijevu bivšu vezali i uzeli 300 hiljada eura

4
Radiosarajevo.ba
Drama u Francuskoj: Balotellijevu bivšu vezali i uzeli 300 hiljada eura
Foto: EPA-EFE / Bivša djevojka Marija Balotellija

Italijanski mediji prenose da je bivša djevojka Marija Balotellija Fanny Neguesha bila žrtva lopova u Nici u vrijeme dok je njen novi izabranik Mario Lemina igrao fudbalsku utakmicu.

Pljačkaši su iskoristili vrijeme dok je Lemina igrao za reprezentaciju Gabona u kvalifikacijama za SP da opljačkaju njegovu kuću u Nici i iz nje uzmu dragocijenosti i nakit u vrijednosti od oko 300.000 eura.

U kući su zatekli tri ženske osobe i sve su ih vezali. Među njima je bila i Leminina devojka Fanny. Ova lijepa manekenka je bivša djevojka Lemininog imenjaka i nekadašnjeg reprezentativca Italije Balotellija.

Matursko veče udar na džepove roditelja: Koliko je novca potrebno izdvojiti za ovo slavlje?

Matursko veče udar na džepove roditelja: Koliko je novca potrebno izdvojiti za ovo slavlje?

Fanny je ispričala policajcima da su u kuću ušla trojica naoružanih pljačkaša i da su sve prisutne vezali, a onda odnijeli dragocijenosti.

"Hvala svima na porukama podrške, svi smo živi i zdravi i to je najvažnije. Nezakonita dobit nikome nije donijela korist. Hvala im barem što su mi ostavili moje dragocijenosti bogatstvo, porodicu..." poručila je Fanny preko društvenih mreža.

Mario Lemina je trenutno fudbaler Nice, a tokom bogate karijere igrao je između ostalih za Marseille, Juventus i Southampton, prenosi Sport Klub

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije