Pjevač Dragan Kojić Keba udario djevojku na pješačkom prelazu

Radiosarajevo.ba
Pjevač Dragan Kojić Keba udario djevojku na pješačkom prelazu
Srbijanski pjevač Dragan Kojić Keba večeras je svojim automobilom "audijem" na pješačkom prelazu u novobeogradskoj Ulici Pariske komune oborio djevojku A. Đ. (18).

Djevojka je sa povredama glave prebačena u bolnicu.

"Bio je usplahiren, čučnuo je pored djevojke koja je bila svjesna, ali se nije pomjerila. Vikao joj je: "Diši, diši", a nama povikao da odmah zovemo Hitnu pomoć", rekla je jedna gospođa koja se našla na mjestu nesreće, prenosi Telegraf.

"Ovim putem se i javno izvinjavam djevojci i njenoj porodici. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je djevojka dobro. Bio sam sa njom i sa njenom porodicom sve vrijeme i hvala dragom Bogu da je djevojka dobro, pregledana je i pustena kući. Ne znam šta bih rekao... Hvala na razumijevanju", izjavio je za Kurir.

Kojić je podvrgnut analizama kojim će biti utvrđeno da li je u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola. Kojić je inače otac Igora Kojića, muža hrvatske pjevačice Severine Vučković.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije