Došlo je do razvoda u kraljevskoj porodici? Želi joj svu sreću svijeta

0
Radiosarajevo.ba
Došlo je do razvoda u kraljevskoj porodici? Želi joj svu sreću svijeta
Foto: Screenshot/Instagram / Charles Earl Spencer

Brat pokojne princeze Diane Charles Earl Spencer i ujak prinčeva Williama i Harryja razveo se od Karen Gordon, a ovaj potez definitivno niko nije očekivao.

"Ovo je nevjerojatno tužno. Želim se posvetiti svojoj djeci i unucima, želim Karen svu sreću u budućnosti", otkrio je 60-godišnji Charles Earl Spencer za Daily Mail Saturday i tako pojasnio da se razvodi od Karen Gordon.

Brat pokojne princeze Diane u aprilu je kazao zaposlenicima imanja Althorp kako se rastaje. Riječ je o imanju na kojem je pokopana Diana, bivša supruga kralja Charlesa III., a koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine

Nesreća u BiH: Radnik (61) pao sa skele i zadobio teške povrede

Nesreća u BiH: Radnik (61) pao sa skele i zadobio teške povrede

Earl Spencer upoznao se s Karen Gordon na spoju naslijepo u jednom restoranu u Los Angelesu 2010. godine, a vjenčali su se godinu kasnije. Zajedno imaju 12-godišnju kćerkicu Charlotte Dianu, kojoj je otac ime dao po svojoj starijoj sestri.

Osim nje, ima još četvero djece, iz prvog braka s Victorijom Lockwood ima dvoje djece te dvoje iz drugog braka s Carolinom Freud

Strani mediji navode kako je njihova veza puknula dok je Spencer pisao svoje memoare u kojima je otkrio da je izgubio nevinost s prostitutkom kada je imao 12 godina.

Rekao je i kako je u školi trpio seksualno i fizičko zlostavljanje i to od medicinske sestre. Ljubila ga je i dodirivala, navodili su mediji, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije