Dolazi do pomirenja između princa Williama i Harryja? 'Rak stavlja stvari u drugu perspektivu'

0
Radioasarajevo.ba
Dolazi do pomirenja između princa Williama i Harryja? 'Rak stavlja stvari u drugu perspektivu'
Foto: EPA - EFE / Princ William i princ Harry

Princ William i princeza Kate su već četiri godine u lošim odnosima sa Harryjem i Meghan Markle, ali budući kralj i kraljica su otvoreni za pomirenje, kaže izvor.

Anonimni insajder rekao je za Us Weekly da su Wiliam i Kate motivisani da se pomire radi svoje djece. "Žele odnos sa Meghan i Harryjem, i ne žele da se zavada prenese na sljedeću generaciju", rekao je izvor.

Insajder je dodao da Meghan i Harry osjećaju slično, rekavši: "Očigledno, vojvoda i vojvotkinja žele da njihova djeca imaju odnos sa svojim rođacima." William i Kate su roditelji princa George-a (10), princeze Charlotte (8) i princa Louisa (5), dok su Harry i Meghan mama i tata princa Archija (4) i princeze Lilibet (2).

Crnogorci ogorčeni pjesmom na proslavi mature: ‘Djeca su sve dalje od civilizacije’

Crnogorci ogorčeni pjesmom na proslavi mature: ‘Djeca su sve dalje od civilizacije’

Princ Harry bi trebalo da se vrati u Veliku Britaniju sljedeće sedmice zbog ceremonije povodom 10 godina od prvih Invictus igara, što je izazvalo spekulacije da bi mogao da se sretne sa Williamom i Kate, koja se trenutno liječi od raka.

Međutim, drugi izvor je rekao za The Mirror da je malo vjerovatno da će doći do bilo kakvog susreta licem u lice.

"Njihov odnos ostaje izuzetno narušen. Harry je privatno izrazio želju da sjedne sa svojim bratom, ali sada nije vrijeme", rekao je izvor.

Navika princa Williama koja izuzetno iritira princezu Kate

Navika princa Williama koja izuzetno iritira princezu Kate

Navodno se očekuje da će Harry odsjesti u hotelskoj sobi tokom svog predstojećeg putovanja u Veliku Britaniju nakon što mu kraljevska porodica nije ponudila nijednu od svojih mnogobrojnih rezidencija.

Neće biti prvi put da Harry boravi u hotelu tokom brzog puta u London, što je izabrao da uradi tokom dolaska u Veliku Britaniju u februaru nakon što je kralj Charles otkrio da mu je dijagnostikovan rak.

Trenutno nije jasno da li će Harry vidjeti Charlesa tokom svog kratkog boravka u Velikoj Britaniji sljedeće sedmice. Prijatelj je rekao za The Daily Beast da Charles želi da obnovi odnos sa Harryjem, a to je nešto što William razumije.

"Rak stavlja stvari u drugu perspektivu", rekao je prijatelj.

"William poštuje očevu želju da se pomiri sa sinom, ali sada mu je fokus na zaštiti svoje porodice od stresnih situacija." Piše Blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije