Moore: Seksi djevojke se fotografiraju, pa kukaju zbog perverznih komentara

Radiosarajevo.ba
Moore: Seksi djevojke se fotografiraju, pa kukaju zbog perverznih komentara
Instagram / Cindy Moore

Cindy Moore je Britanka koja je opsjednuta seksi izgledom. Njena je velika želja da izgleda poput lutke za seks i dopada joj se estetika koja podrazumijeva mnogo šminke, bujnu kosu, velike grudi i usne. Cindy sebe naziva “Dijamantska djevojka”.

Ja sam Instagram model i želja mi je da izgledam kao lutka”, priznaje ova dama iz Manchestera koja ima dvoje djece. Bila je gojazna do prije nekoliko godina i bila je nesretna. Riješila je da izgubi koji kilogram i sada, kada gleda stare slike, smije se samoj sebi.

“Zato vjerovatno pravim mnogo selfija. Prije sam bila frustrirana. Kada sam smršala, kao da sam dobila novi život”, priznaje Cindy.

Sadašnji izgled duguje i plastičnim operacijama, piše Mirror. Moore tvrdi da ne može njen životni stil da utječe na njenu kćerku jer je jedna od najsamopouzdanijih osmogodišnjih djevojčica koje zna.

“Kada me vidi provokativno obučenu samo mi kaže da sam odvratna i da se obučem”, smije se Cindy.

Ipak ističe da se to skoro nikada ne dešava jer je, kako kaže, svojoj djeci samo majka.

“Kada sam bila debela žena s dvoje djece, niko nije ništa pričao o meni, sada je drugačije. Ne razumijem zašto djevojke postavljaju seksi fotografije pa se bune što dobijaju perverzne komentare. Meni su takvi komentari smiješni. Moje slike su soft-porn, ali nikada se do kraja ne bih svukla”, kaže Cindy.

Britanka dodaje i da je internet velika prevara. Kaže da muškarci misle da je perverzna u krevetu i da “svašta radi”, a istina je drugačija.

“Zapravo sjedim u svojoj sobi i pijem vino i gledam televiziju. Društvene mreže nisu realnost. Ljudi ne treba da budu toliko opsjednuti njima”, poručuje Cindy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije