Djevojka Liama Paynea prvi put u javnosti nakon tragedije: Njen stajling zabrinuo obožavatelje

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka Liama Paynea prvi put u javnosti nakon tragedije: Njen stajling zabrinuo obožavatelje
Foto: Screenshot/Instagram / Kate Cassidy

Dugogodišnja djevojka Liama Paynea, 25-godišnja influencerica Kate Cassidy, snimljena je na Floridi sa svoje dvije bliske prijateljice po izlasku iz dućana za životinje. Ovo su njene prve fotografije otkako je njen dečko tragično preminuo

Nekadašnji član boy benda One Direction, pjevač Liam Payne, prošle sedmice je preminuo i to nakon tragičnog pada s trećeg sprata luksuznog hotela u Buenos Airesu.

U Argentinu je Liam stigao sa svojom dugogodišnjom djevojkom, 25-godišnjom Kate Cassidy, koja se dva dana prije njegove smrti odlučila vratiti na Floridu.

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Svoj odlazak već je tada na TikToku opravdala riječima kako 'ne može predugo biti na jednom mjestu', zbog čega je Liama ostavila u Buenos Airesu i vratila se svojoj svakodnevici.

Nažalost, samo dva dana nakon njenog odlaska, Liam Payne je pao s balkona i preminuo od posljedica teških povreda, a njegova smrt i dalje je glavna tema mnogih svjetskih medija, koji i dalje nagađaju što se zapravo dogodilo i što je dovelo do tragične smrti, izvodeći i razne teorije zavjere.

Po prvi puta nakon što se oglasila na Instagramu, gdje se i javno oprostila od Liama, Kate je snimljena kako s dvije bliske prijateljice izlazi iz specijaliziranog dućana za životinje, gdje je kupila hranu za svoje ljubimce.

Odjevena u predimenzionirani T-shirt sa sivim donjim dijelom trenerke i papučama, Kate je raspustila kosu, a na licu nije imala ni trunka šminke, na što njeni obožavatelji definitivno nisu navikli, prenosi tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije