Djevojka Baka Praseta pokazala poruke prijetećeg sadržaja koje dobija

1
Radiosarajevo.ba
Djevojka Baka Praseta pokazala poruke prijetećeg sadržaja koje dobija
Instagram / Kristina Đukić, poruke i Anja Blagojević

Anja Blagojević, djevojka youtubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, objavila je jezive poruke koje dobija nakon samoubistva youtuberke Kristine Kike Đukić.

Zbog drame i sukoba koji su imali nakon Kikinog samoubistva i navoda da se godinama unazad borila sa bulingom, vidom nasilja na mrežama, na društvenim platformama pojedini su uperili prstom u Bogdana, koji se tim povodom oglasio potresnim obraćanjem.

Njegova djevojka Ana se također suočava sa jezivim porukama koje predstavljaju jedan oblik nasilja na društvenim mrežama, prenose srbijanski portali.

Objavljen snimak: Pogledajte kako su "Pink Panteri" pljačkali u Grčkoj

Objavljen snimak: Pogledajte kako su "Pink Panteri" pljačkali u Grčkoj

"Stoko jedna nedoj*****, dabogda živa izgorjela sa onim što ga nazivaš dečkom, na šta ono liči. Izgledate kao da vas je nosorog uje*** p**** vam materina retardirana, i vama i ovim debilima što vas prate. Ne zna se ko je pametniji od vas majku ti j**** dok ti otac gleda, bolje bi ti bilo da su te u polje ko strašilo držali", piše u poruci koju je Anja objavila.

Podsjetimo, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, postavio je snimak svom YouTube kanalu povodom samoubistva  srbijanske influenserice i youtuberke Kristine Kike Đukić.

Sa suzama u očima ispričao je svoju stranu priče i priznao je da, kada su mu javili da se ubila, pomislio da je on kriv zbog prozivki koje je iznio na njen račun 2019. godine.

Kako tvrdi sa Kikom se rastao u prijateljskim odnosima i ona mu je sve oprostila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije