Dino Merlin, Severina i Petar Grašo za novogodišnje praznike u hotelu svjetskog glasa u Dubrovniku

1
A. S.
Dino Merlin, Severina i Petar Grašo za novogodišnje praznike u hotelu svjetskog glasa u Dubrovniku
Foto: Hotel Rixos Premium Dubrovnik / Dino Merlin, Severina i Grašo u hotelu Rixos za Novu 2025. godinu

Hotel Rixos Premium Dubrovnik pripremio spektakularan program za novogodišnje praznike, koji uključuje nastupe najvećih muzičkih imena.

Za sve ljubitelje "domaće" muzike jedan od najboiljih hotela u Hrvatskoj i regionu, najavio je nezaboravan doček Nove 2025. godine sa koncertom Čarobnjaka iz Sarajeva - Dina Merlina.

Već 1. januara u hotelu Rixos Premium Dubrovnik nastupit će Petar Grašo, a 2. januara se očekuje nastup "privatna novogodišnja zabava" i spektakularan koncert najveće ženske regionalne estradne zvijezde - Severine.

Izbori u Moldaviji: Da li ovo znači konačno oslobođenje ruskog utjecaja?

Izbori u Moldaviji: Da li ovo znači konačno oslobođenje ruskog utjecaja?

"Hotel Rixos Premium Dubrovnik je pripremio spektakularan program za novogodišnje praznike koji uključuje nastupe najvećih muzičkih imena. Očekuje vas još jedan nezaboravan doček Nove godine s koncertom Dine Merlina, 1. januara nastupit će Petar Grašo.

Drugi dan nove godine u hotelu Rixos Premium Dubrovnik donosi spektakularan koncert najveće ženske regionalne estradne zvijezde, Severine. Pripremite se za nezaboravnu atmosferu i puno plesa uz najveće hitove!", naveli su iz Rixosa Premium Dubrovnik, dodajući da se sve treba rezervirati na vrijeme.

Dino Merlin, Severina i Grašo u hotelu Rixos za Novu 2025. godinu
Foto: Hotel Rixos Premium Dubrovnik: Dino Merlin, Severina i Grašo u hotelu Rixos za Novu 2025. godinu

O svemu tome nam je više govorila Sandra Urlić, direktorica prodaje u Rixos Premium hotelu.

"Ove godine smo pripremili uistinu spektakularan program za novogodišnje praznike koji uključuje nastupe najvećih glazbenih imena. Vrhunska zabava u  blagdanskom ambijentu hotela je zagarantirana!", kaže Sandra Urlić za Radiosarajevo.ba.

Severina boravi u glavnom gradu BiH i objavom na Instagramu oduševila: 'Sarajevo, ljubavi moja'

Severina boravi u glavnom gradu BiH i objavom na Instagramu oduševila: 'Sarajevo, ljubavi moja'

Zatim nam je više govorila o aranžmanima (Plava, Crvena i Ljubičasta zona) koji se kreću od 2.771 euro do 6.273 eura za ovaj koncert za odabrane su već pušteni u prodaju. 

"Pripremili smo posebne novogodišnje pakete koji između ostalog uključuju i sljedeće:

• Tri ili četiri noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi
• Doček Nove godine uz svečanu večeru i spektakularan koncert Dina Merlina 31.12.!
• Novogodišnji koncert Petra Graša 1. Siječnja!
• Gala večera i koncert Severine 2.siječnja!
• Novogodišnju lutriju s bogatim nagradama
• After party uz živu harmonikašku glazbu u Sports baru svaku večer od 30.prosinca do 2.siječnja", dodala je Sandra Urlić.

Ona kaže da je plan stolova je podijeljen na tri zone (ljubičasta zona - VIP zona najbliža pozornici te uzdignute VIP lože na obje strane dvorane, crvena zona i plava zona – malo udaljenija), te se zbog toga cijene razlikuju.

Cijene ne aranžmana za novogodišnju zabavu u Rixos hotelu

"Za istim stolom možemo smjestiti maksimalno 10 osoba. Rezervacije potvrđene do 31. 10. 2024. imaju 10% popusta na Rani booking. Plaćanje punog iznosa (100%) rezervacije potrebno je izvršiti po potvrdi rezervacije. Sve rezervacije su nepovratne, besplatno otkazivanje ili povrat novca nije moguć, sve se naplaćuje 100% uključujući i u slučaju no-show.

Dodatna osoba - od 12 godina naviše. Dodatna osoba plaća nadoplatu za smještaj € 100 po noćenju. Treći ležaj je sofa na razvlačenje", pojasnila je Sandra Urlić, direktorica prodaje u Rixos Premium hotelu.

Na kraju vrijedi naglasiti da se na prošlogodišnjoj novogodišnjoj zabavi tražila stolica više na koncertu Dine Merlina, koji je napravio vrhunsku zabavu koju mnogi pamte, a kako je bilo možete vidjeti na snimku na linku OVDJE.

Iz tog razloga, najviše, vrijedi što prije rezervirati svoje mjesto na novogodišnjoj zabavi od tri dana u hotelu svjetskog glasa u Dubrovniku gdje će pjevati na jednom mjestu najveće muzičke zvijezde iz regiona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije