Dino Merlin održao nastup na Kopaoniku: Oduševio fanove neobičnim modnim dodatkom

3
Radiosarajevo.ba
Dino Merlin održao nastup na Kopaoniku: Oduševio fanove neobičnim modnim dodatkom
Foto: Instagram / Dino Merlin

Dino Merlin za nastup na Music Week festivalu na Kopaoniku odabrao je zanimljiv i upečatljiv modni dodatak.

Pjevač Dino Merlin bio je jedan od izvođača na festivalu Music Week koji se održao na Kopaoniku, a tamo je sve iznenadio svojim modnim odabirom.

Iako je poznat po svojem specifičnom stilu odijevanja, ovaj je put obukao klasično crno odijelo i bijelu košulju, a istaknuo se neobičnim modnim dodatkom.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Naime, Dino je nosio naočale s ručkama u obliku kandža, a radi se o dizajnu Anne-Karin Karlsson, čije komade nose i svjetske zvijezde poput Rihanne, Lady Gage i Ushera. Cijena Dininih naočala je 995 eura, a kako mu stoje, možete vidjeti na posljednjoj fotografiji iz galerije objavljene na Instagramu.

Inače, sarajevski glazbeni čarobnjak krajem prošle godine doživio je još jedan veliki trijumf u svojoj bogatoj i impresivnoj umjetničkoj karijeri, kada je do posljednjeg mjesta rasprodao slavnu arenu u središtu Beča - Wiener Stadthalle.

Radi se o kulturnom i kultnom centru Austrije u kojem su nastupali i Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce i još mnogi drugi, a Dino je zasad jedini muzičar s ovih prostora koji je ondje nastupio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije