Dino Merlin i Senidah snimili duet: Uskoro premijera spota

Radiosarajevo.ba
Dino Merlin i Senidah snimili duet: Uskoro premijera spota
Foto: Ilustracija / Dino Merlin i Senidah

Muzička zvijezda iz Bosne i Hercegovine Dino Merlin i popularna slovenačka pjevačica Senidah snimili su duet.

Iako je u prvi mah teško zamisliti da se Dino Merlin i Senidah spoje, njih dvoje su pronašli zajednički jezik, a to je svakako - muzika.

"Ja ne mogu demantirati, niti potvrditi informaciju. Uskoro ćete sve saznati", kazao je Asim Kraljić, menadžer Dine Merlina za Radiosarajevo.ba.

Kako saznajemo, Merlin je napisao tekst za pjesmu. Uz pomoć svojih ljudi s kojima je godinama radio, došao je na ideju da pozove Senidu Hajdarpašić, poznatiju kao Senidah,.

Ona je jedna od trenutno najtraženijih pjevačica u regionu. Proteklih dana se govorilo da će predstavljati Sloveniju na Eurosongu, ali je 34-godišnja Ljubljančanka to demantirala.

Saznajemo da su Dino Merlin i Senidah spot snimili u Istanbulu i on izlazi za nekih desetak dana.

Podsjetimo, Dino Merlin je tokom karijere snimio više duetskih pjesama. Neki od najpoznatijih ženskim vokalima s kojima je sarađivao su “Jorgovani” sa Vesnom Zmijanac, “Ti si mene” sa Ninom Badrić, “Godinama” sa Ivanom Banfić, “Med” sa Eminom Jahović...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije