Demi Lovato priznala da se predozirala: Pročitajte njeno pismo

Radiosarajevo.ba
Demi Lovato priznala da se predozirala: Pročitajte njeno pismo
Pinterest / Demi Lovato

Pjevačica Demi Lovato obratila se javnosti prvi put nakon što je primljena u bolnicu zbog predoziranja.

Ova 25-godišnja pjevačica već godinama se bori s ovisnošću o narkoticima te s poremećajima u prehrani, no, nakon što je bila trijezna šest godina, prošlog je mjeseca ponovo završila u bolnici zbog predoziranja.

Pjevačica je nedavno objavila i pjesmu Trijezna, u kojoj je dala naslutiti da se opet bori sa demonima ovisnosti: mama izvini, nisam više trijezna/tata, molim te oprosti za sva pića koja su prosuta po podu/vi koji me niste ostavili, ovim putem smo već hodili/žao mi je, nisam više trijezna.

Demi je, nakon izlaska iz bolnice, napisala na Instagramu: "Uvijek sam bila iskrena o svojoj borbi sa ovisnošću i ono što sam naučila jeste da ova bolest ne prolazi i ne nestaje nakon nekog vremena. To je nešto protiv čega se moram nastaviti boriti, nešto što još nisam prošla."

Zahvalila je prijateljima, obitelji, fanovima i osoblju bolnice u kojoj je bila.

"Bez njih, sada ne bi bilo ni mene. Sad mi treba vremena da ozdravim, da se fokusiram na to da ostanem trijezna i da ostanem na putu za oporavak. Nastavit ću da se borim."

Brojni fanovi su joj uputili riječi podrške.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije