Deen za slavni američki magazin sjetio se ratnog perioda: Živio sam u podrumu bez hrane i vode

0
Radiosarajevo.ba
Deen za slavni američki magazin sjetio se ratnog perioda: Živio sam u podrumu bez hrane i vode
Foto: Instagram / Fuad Backović Deen i Wil Phearson

Fuad Backović, poznatiji kao Deen, uveliko uživa u životu u Sjedinjenim Američkim Državama zajedno sa svojim partnerom, a sada se pohvalio i kolaboracijom sa svjetskim magazinom.

Bosanskohercegovački pjevač, preselio se u SAD gdje je počeo da radi kao modni savjetnik, a ne možemo reći da mu je to loše pošlo s obzirom na to da se sada pojavio i u slavnom američkom mediju Magic Image Hollywood Magazine, gdje je zajedno sa partnerom otkrio trenutne i buduće projekte.

Joss Gomez, autor članka ugostio je izvođeča 'In the disco', čime se Deen pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

"Imali smo tu čast da surađujemo sa velikim zvijezdama kojima se divimo iz svijeta politike, mode, muzike i filmske industrije", kazali su između ostaloga u razgovoru.

Kreativni par govorio je o svom modnom brendu "Namaste", ali su i odgovarali na mnoga zanimljiva pitanja, ali Deen se posebno osvrnuo na ratna dešavanja u domovini.

"Kao dijete, svjedočio sam i preživio najbrutalniji rat u modernoj ljudskoj historiji koji se dogodio u mojoj rodnoj zemlji i glavnom gradu Sarajevu. Živio sam s mamom i bratom u podrumu bez struje, vode i hrane 4 godine. Ništa ne može biti gore od toga. Ja sam već pobjednik", zaključio je Deen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije