Fuad Backović Deen otkrio za šta koristi botoks

Radiosarajevo.ba
Fuad Backović Deen otkrio za šta koristi botoks
Iako je najpoznatiji kao tretman za "peglanje" bora, botoks se na različite načine primjenjuje u medicinskim zahvatima. Dokazano je da pomaže protiv glavobolje.

Fuad Backović Deen, kako je napisao na svom Instagram profilu, otkako zna za sebe bori se s vrlo žestokim glavoboljama, odnosno migrenom, koja je u njegovom slučaju nasljedni faktor.

"Od kako znam za sebe borim se s vrlo žestokim glavoboljama, odnosno migrenom, koja je u mom slučaju nasljedni faktor. Ne znam ni broj vrlo jakih tableta koje sam do sada popio niti tretmana koje sam probao ali, uzaludno. Svi koji me i malo poznaju itekako dobro znaju s koliko jakom migrenom pokušavam izaći na kraj, sve ove godine... Jedina tableta koja mi je bar malo pomagala je NoMigren...ali malo... Prije neke dvije godine prvi put sam čuo da je taj 'famozni' botox fenomenalno rješava tu vrstu problema ali nisam želio na to ni pomišljati, jer sam mislio da je u pitanju isto što i estetski tretmani istim jer bore još uvijek nemam i to me apsolutno u te svrhe ne zanima!!! Nakon dugih konsultacija sa sjajnom doktoricom objasnila mi je da je postupak drukčiji i da velika većina ima pogrešan stav o tome. Pristao sam i uspješno smo obavili prvi tretman...", napisao je Deen zahvalivši se doktorici na vrhunskoj profesionalnosti i pažnji. 

 

A post shared by Fuad Backović DEEN (@deenvoice) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije