Deen, Dalal i Jala nastupili na koncertu Marije Šerifović: Pročitajte šta je Deen napisao Mariji

Radiosarajevo.ba
Deen, Dalal i Jala nastupili na koncertu Marije Šerifović: Pročitajte šta je Deen napisao Mariji

U sarajevskoj Zetri sinoć je održan koncert Marije Šerifović, srbijanske pjevačice koja je na Eurosongu pobijedila prije devet godina.

Na bini su joj se u jednom trenutku pridružili i naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu, Deen, Dalal i Jala, koji su otpjevali Ljubav je.

Moraš se naježiti kada puna Zetra zagrmi kada izađes na binu, ovo nije bila moja noć, ali sam se tako osjećao... <3#LjubavJe

Posted by Jala Brat on Friday, March 18, 2016
 

I Deen je poslije na Facebooku napisao:

“Nakon samo tri sedmice od objavljivanja pjesme predstavnice naše BiH na Eurosongu 2016, prepuna Zetra horski pjeva Ljubav je!!! Ponosni smo!!! Hvala ti Marija Šerifović do NEBA I NAZAD!!!! Kakva si ti zvijezda, ljudina i moja SESTRA!!!! Respect!!!”

Deen je objavio i video koji je snimio Željko Stanojević:

Nakon samo tri sedmice od objavljivanja pjesme predstavnice nase BiH na #esc2016 PREPUNAAAAAAA ZETRA HORSKI PJEVA #ljubavje !!!! Ponosni smo!!!! Hvala ti Marija Serifovic do NEBA I NAZAD!!!! Kakva si ti ZVIJEZDA, LJUDINA i moja SESTRA!!!! Respect!!! Video by nas dragi prijatelj Zeljko Stanojevic

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije