David Beckham se naljutio i poslao nedvosmislenu poruku: "To se ne radi nikada u našoj porodici"

0
Radiosarajevo.ba
David Beckham se naljutio i poslao nedvosmislenu poruku: "To se ne radi nikada u našoj porodici"
EPA-EFE/ Instagram / Beckham porodica/ Nicole Peltz

Upozorenje je stiglo, jasno, čvrsto i nedvosmisleno izgovoreno: "To se ne radi, nikad u našoj porodici!".

Tim je riječima legendarni nogometaš David Beckham poslao jasnu i nedvosmislenu poruku sinu Brooklynu Beckhamu i snahi Nicole Peltz povodom intervjua američkoj Graziji.

U njemu je Nicole Peltz prvi put progovorila o svadbi, medenom mjesecu i pripremama za vjenčanje s Brooklynom Beckhamom, na kojem - na čuđenje mnogih - nije obukla kreaciju svoje snahe, modne dizajnerice Victorije Beckham, premda se toga dana presvlačila čak tri puta.

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara!

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara!

A da su odnosi između dvije porodice blago rečeno zategnuti pokazao je i raspored sjedenja na svadbi, jer članovi porodica Peltz i Beckham nisu bili smješteni za istim stolom. Osim toga Beckhamovi se nisu pridružili mladencima niti na jahti s kojom su se zaputili na medeni mjesec u Italiju, za razliku od mladenkinih roditelja, te braće Bradleyja i Diesela koji su ih ispratili.

Mogući razdor u porodici Beckham potvrdila je i izjava Brooklyna Beckhama kojem je, kako je rekao, supruga prvi i najavažniji prioritet, piše Gloria.hr.

"Ne želim je vidjeti uzrujanu nikad. Držim joj leđa sto posto, baš kao i ona meni, sve važne odluke donosimo zajednički", izjavio je Brooklyn Beckham.

Ali, takve riječi i takvo "otpadničko" razmišljanje kose se s nepisanim pravilima ponašanja Beckhamovih, kojima je njihova obitelj jedina i uvijek na prvom mjestu.

Zato se pranje prljavog veša u javnosti u toj celebrity porodici oduvijek smatralo nezamislivim i prešutno zabranjenim. Ali, Nicola Peltz, nova članica porodice, 27-godišnja supruga Brooklyna Beckhama i snaha Davida i Victorije Beckham, ta pravila očito tek treba usvojiti i naučiti se ponašati prema strogim nepisanim pravilima i protokolima.

A na pravi put očito će trebati vratiti i Brooklyna Beckhama, njenog supruga, koji joj se očito u potpunosti priklonio.

Čini se da raskol zasad nije dovoljno dubok da bi se razmatrale radikalnije odluke i posljedice Brooklynove i Nicoline svojeglavosti i neposlušnosti.

Članovi obje porodice, kako je najavljeno, okupiti na pariškoj Sedmici mode na predstavljanju kolekcije Victorije Beckham.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije