Da li je Meghan Markle ponižena na vlastiti 40. rođendan?

2
Radiosarajevo.ba
Da li je Meghan Markle ponižena na vlastiti 40. rođendan?
Foto: YouTube / Meghan Markle objavila video za rođendan

Meghan Markle neki dan je proslavila 40. rođendan, a tom prilikom se prvi put obratila javnosti videom i poslala dirljivu poruku.

Bilo je to ujedno i njezino prvo službeno javljanje nakon porođaja djevojčice Lilibeth, piše Story.hr.

U svom prvom video obraćanju nakon poroda pokrenula je novu žensku radnu inicijativu 40 x 40, globalni projekt koji potiče ljude širom svijeta da 40 minuta svog vremena posvete podršci ženama koje se žele vratiti na posao.

Meghan Markle objavila video za rođendan - undefined

Foto: YouTube: Meghan Markle objavila video za rođendan


Megan je zamolila 40 aktivistica, sportaša, umjetnika i svjetskih lidera da pronađu 40 minuta kako bi podržali žene koje žele vratiti se na posao.

Kao dio svoje rođendanske poruke, zamolila je svoje sljedbenike da podijele objavu na Instagramu, zamolila ih da prošire poruku. Prijedlog objave za obožavatelje koji glasi:

Za proslavu 40. rođendana vojvotkinje od Sussexa, posvećujem 40 minuta mentorstva ili usluge cilju do kojeg mi je stalo. Pridružite mi se u doniranju vašeg vremena. Zajedno možemo pridonijeti globalnom valu suosjećanja i pozitivnih promjena. #40x40 #CompassionInAction.

Ipak, čini se da je vrlo mali broj ljudi prepoznao ovu inicijativu, zbog čega mnogi komentatori kraljevske porodice smatraju da se Meghan osramotila na vlastiti rođendan.

Analizom objavljenih postova u prva 24 sata nakon objavljivanja videozapisa, pronađeno je samo 217 javnih postova koji dijele objavu s hashtagom 40x40.

Tužna brojka vjerovatno će ostaviti Meghan poniženu, koja se nadala da će njena inicijativa privući pažnju.

Fotografija bebe

Na snimku, uz Meghanino javljanje, veliku pažnju su privukli detalji. U jednom trenutku kamera ju je snimala s leđa i bilo je jasno da su na njenom stolu fotografije s djecom.

U sredini je bila fotografija na kojoj se Harry ljubi s bebom Lilibet, a mnogi su komentirali kako je ovo prvi put da možemo vidjeti kraljevsku bebu prije njezinog službenog pojavljivanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije