Čuvena glumica Milena Dravić oglasila se u javnosti prvi put nakon suprugove smrti

Radiosarajevo.ba
Čuvena glumica Milena Dravić oglasila se u javnosti prvi put nakon suprugove smrti

Legendarni glumac Dragan Nikolić preminuo je 11. marta ove godine u 73. godini života nakon duge borbe s teškom bolesti.

Preminuo legendarni glumac Dragan Nikolić

Njegova supruga, čuvena srbijanska glumica Milena Dravić, od supruga se tada oprostila riječima: "Otišao je moj dragi, otišao je moj voljeni, moj plemeniti suprug, moj Dragan, moj Gaga".

Glumica je nastavila s radom boreći se sa gubitkom koji ju je potresao, onako kako je najbolje znala, dok neki srpski mediji objavljuju priču kako se i Milena nalazi u bolnici i bori za svoj život.

Glumica se nakon suprugove smrti nije oglašavala u javnosti, ali, nakon takvih pisanja u medijima, smatrala je kako mora prekinuti laži.

"Dobro sam, radim. Prije par dana sam završila snimanje serije s kolegama Mimom i Milanom Karadžićem. Strašno je to što se piše da se borim za život. Pišu se mnoge nenormalne stvari. Ja sam trenutno u svom domu", izjavila je glumica demantirajući glasine o tome kako se nalazi u bolnici, a prenio Hello.rs.

Kolega Mima Karadžić dodao je kako je Milena nevjerojatna snažna žena i veliki profesionalac i kako je bilo jako važno da se vrati glumi.

"Lavovski se borila za život svog Gage do zadnjeg daha".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije