Cure intrigantni detalji o preminuloj srbijanskoj voditeljici: 'Družila se s Kim Kardashian'

0
Radiosarajevo.ba
Cure intrigantni detalji o preminuloj srbijanskoj voditeljici: 'Družila se s Kim Kardashian'
Foto: Instagram / Bojana Janković

Cijeli region je šokirala vijest o smrti mlade srbijanske voditeljice Bojane Janković, koja je pronađena mrtva u stanu u Beogradu.

Uzrok smrti još nije poznat, tijelo je prevezeno na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

Dok se čekaju rezultati, a porodica i prijatelji se opraštaju od voditeljice, srbijanski mediji prenose zanimljive detalje iz njezinog života.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Kako ističu Bojanu će svi najviše pamtiti po kultnoj emisiji City Club koja se emitirala na Pink televiziji, a tri je godine radila kao savjetnica za europske integracije u Ministarstvu energetike, zaštite okoliša i prostornog uređenja.

Manje je poznato kako je određeni dio života provela u Americi gdje se družila sa svjetski poznatom reality zvijezdom Kim Kardashian.

„Kad sam bila u New Yorku upoznala sam ju preko zajedničke prijateljice. Slikale smo se u restoranu u kojem smo bile na ručku i Kim je divna, skromna i nenametljiva žena. Također jako je lijepa i karizmatična“, rekla je voditeljica za jedan medij prije nekoliko godina.

Kim je čula za Srbiju, zna dosta ljudi iz naše zemlje, kaže da su svi predivni i da bi ju željela jednom posjetiti“, nastavila je voditeljica tada svoju priču.

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Kako pišu mediji, Bojana je prije nekoliko mjeseci pretrpjela ogromni gubitak, kada joj je u prosincu prošle godine preminula majka za koju govore kako joj je uz sestru bila najveća podrška.

Pokojna je voditeljica bila u braku s poznatim rediteljem i jednim od frontmena popularnog rep sastava Beogradski sindikat, Ognjenom Jankovićem, ali par se razveo nakon 15 zajedničkih godina.

Bivši se suprug također oglasio povodom njezine smrti, a brojni kolege i prijatelji slijedili su njegov primjer.

Pjevačica Katarina Sotirović na Instagramu je objavila potresno pismo s kojim se oprostila od voditeljice.

„Danas razmišljam o tome kako nikad neću objaviti na Instagramu da je neko meni blizak napustio ovaj svijet. Danas... I zato neću staviti njenu crno bijelu fotografiju. Naši milioni fotografija bit će u boji. Dvije djevojčice ostale su bez majke. Jedna sestra i dva brata ostali su bez sestre. Jedan bivši supružnik ostao je bez supruge s kojom je dijelio dio života i dobio dvoje djece. Ostali smo mi njeni bez nje. Počivaj vječnim snom, Bojana naša“, napisala je Katarina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije