Nova pjevačica grupe Colonia je Ivana Lovrić

Radiosarajevo.ba
Nova pjevačica grupe Colonia je Ivana Lovrić
/ Ivana Lovrić
Boris Đurđević osnivač dance grupe Colonia predstavio je novu pjevačicu samo desetak dana nakon što je Indira Levak objavila da napušta grupu, a riječ je o Ivani Lovrić.

Nova pjevačica Colonije je Ivana Lovrić (25). Vijest je Boris Đurđević otkrio časopisu Story. 

"Ovo je novi početak, bend ima članicu koja je prije svega izvrsna pjevačica i jako sam sretan zbog toga", rekao je tekstopisac i producent Colonije

Osim nove pjevačice, Colonia će imati i više raspjevane pjesme, a tekstovi će se, kaže Boris, prilagoditi Ivaninim godinama. 

"Želimo pridobiti staru, ali i novu publiku. Mnogo ćemo razmišljati o tim tekstovima kako bismo dobili ono što Ivani najviše odgovara i što najbolje može prenijeti publici", dodao je. 

Podsjetimo, Indira je rekla da je iz grupe izašla zbog zasićenja rada s istim autorom. 

"Boris je pisao pjesme za Coloniju punu 21 godinu. Samo je on bio autor tih pjesama, unatoč tome što je radio pjesme i drugim izvođačima. Ja sam tu bila na neki način zatvorena i morala sam pjevati samo ono što je on napisao", pričala je Indira.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije