Članovi kraljevske porodice Harry i Meghan izašli u noćni klub nakon burne porodične drame

1
Radiosarajevo.ba
Članovi kraljevske porodice Harry i Meghan izašli u noćni klub nakon burne porodične drame
Foto: Instagram / Harry i Meghan

Dok se još uvijek vode rasprave o odluci kralja Charlesa III. da svog mlađeg sina, princa Harryja, i njegovu porodicu "izbaci" iz njihove engleske rezidencije Frogmor Cottagea na imanju Windsor, Harry je sa suprugom Meghan Markle postupio hollywoodski i izašao na večeru na jedno od popularnih okupljališta bogatih i slavnih ličnosti u Los Angelesu.

Večer su proveli u privatnom klubu San Vicente Bungalows za koji se plaća godišnja članarina i od 4200 dolara, a u klub se može ući samo ako ste član ili gost nekog člana. Unutra postoji zabrana snimanja mobitelima, pa zvijezde mogu neometano uživati u obrocima i druženju.

Paparazzi su bili ispred ulaza gdje su snimili Meghan i Harryja pri dolasku i odlasku iz kluba. Dok je Harry izabrao skroz ležeran stil, njegova supruga Meghan se potrudila i obukla prilično skupe "krpice".

Emotivna poruka Novaka Đokovića nakon rastanka sa Ivaniševićem: 'Goran je član porodice'

Emotivna poruka Novaka Đokovića nakon rastanka sa Ivaniševićem: 'Goran je član porodice'

Meghan je nosila bež kaputić slavne dizajnerice Caroline Herrera koji košta 1610 dolara, crne Christian Dior cipele visokih potpetica čija je cijena 625 dolara, malu crnu torbicu, također brenda Dior, te crne veganske kožne hlače brenda Veronica Beard koje koštaju 300 dolara.

Na ruci je imala misteriozni ljubičasti prsten kojeg je kreirala slavna Lorraine Schwartz u vrijednosti oko 62.000 dolara. Već duže vrijeme se govori da je prsten napravljen od dijamanata što ih je Meghan dobila na poklon od misterioznog donatora s Bliskog istoka, prenosi portal Slobodna Dalmacija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije