Cindy Crawford i njena kćerka Kaia poput bliznakinja

Radiosarajevo.ba
Cindy Crawford i njena kćerka Kaia poput bliznakinja
Instagram / PrtScr
Kaia Gerber uspješno je krenula modnim stopama svoje majke Cindy Crawford (51), jedne od najslavnijih supermodela svih vremena.

A 16-godišnja djevojka i njena predivna majka unatoč razlici u godinama izgledaju gotovo identično na fotografiji koju je Kaia objavila na Instagramu. No ona se u opisu našalila kako ne vidi sličnost između njih dvije. 

Obje nose iste frizure, a imaju i istu boje kose, te mnogi često komentiraju da su kao bliznakinje. Kaiji već odavno stižu unosne ponude u svijetu mode. S 10 godina je reklamirala Young Versace, da bi nakon toga uslijedio niz angažmana, od naslovnice Teen Voguea do ugovora s agencijom IMG Models

Krajem prošle godine potpisala je ugovor s Marcom Jacobsom pa će tako predstavljati njegov prepoznatljiv miris u novoj kampanji.

Kaia je prošle godine prvi put samostalno osvanula na naslovnici časopisa.

Riječ je bila o Pop Magazinu, a ova 16-godišnjakinja krasila je njegovo izdanje za oktobar. Ove godine u septembru nosila je i reviju za novu kolekciju Calvina Kleina. U modne vode laganim koracima šeće i Cindyn sin Presley koji je nedavno predstavljao nove modele za Burberry.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije